Handig om te weten voordat je gaat reserveren

Zoals je ongetwijfeld weet zijn er vanwege het coronavirus een aantal beperking opgelegd aan de horeca. Hieronder een paar belangrijke punten die handig zijn om te weten voordat je bij ons gaat reserverenVanwege de 1,5 meter eis hebben we maar plek voor 30 gasten. Wij verzoeken iedereen van te voren te reserveren.Gezinnen of mensen die gezamenlijk huishouden voeren, mogen binnen 1,5 meter van elkaar aan tafel zitten.

  • Twee personen mogen binnen 1,5 meter met elkaar dineren (je kunt bij je reservering aangeven als je wel op 1,5 meter van elkaar wil dineren)
  • Drie personen, die geen gezin vormen, kunnen bij ons dineren. De tafels hiervoor zijn, vanwege de ruimte die de tafel inneemt, beperkt. Let op: twee personen zitten naast elkaar binnen 1,5 meter en één persoon zit op 1,5 meter afstand van de andere twee.
  • Vier personen, die geen gezin vormen, kunnen bij ons dineren. De tafels hiervoor zijn, vanwege de ruimte die de tafel inneemt, beperkt. Let op: twee duo’s zitten tegenover elkaar aan een tafel met 1,5 meter tussen de twee duo’s. Het duo onderling zit binnen 1,5 meter van elkaar.
  • Er is geen tafel beschikbaar voor groepen van meer dan 5 personen die geen gezin vormen
  • Wij hanteren geen shift, dus kunt lekker blijven zitten

Klik op de ‘reserveren’ knop om een tafel te reserveren