close

Cart

Cart

Cart 0,00 0
Bezorgen of afhalen

Bij De Nieuwe Griffel kan je een selectie van onze heerlijke voor, hoofd en nagerechten afhalen of laten bezorgen (bezorgen vanaf 17 april). Dit blijven wij doen op donderdag, vrijdag en zaterdag tot de horeca weer open mag. Afhalen of bezorgen kan vanaf 17:00 tot 20:00. Bestellen kan iedere dag via onderstaand online bestelformulier.

Je kunt de gerechten op twee manieren bestellen: warm of thuis opwarmen. De hoofdgerechten die je thuis opwarmt zijn gevacumeerd, dus je hoeft ze niet meteen klaar te maken. Hierdoor je van onze gerechten genieten wanneer het jou uitkomt. De gerechten om thuis op te warmen kunnen we al vanaf 15:00 bezorgen (of afhalen).

Wij houden bij het ophalen en bezorging van de gerechten alle richtlijnen van het RIVM in acht:

– maximaal 5 personen tegelijkertijd in de zaak. Hierdoor kan het zijn dat je de gerechten om een ander tijdstip zal moeten ophalen dan de tijd die je doorgeeft bij je bestelling. Wij berichten je dan met een ander tijdstip.

– Met een afhaalpunt en afgebakende wachtplekken in zaak, zorgen we voor voldoende afstand bij het ophalen. Helaas mag het terras niet worden gebruikt, dus graag binnen wachten.

– Er kan alleen online of telefonisch worden bestelt, dus het liefst niet in de zaak zelf. We zijn donderdag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar vanaf 15:00 tot 20:00.

Contactloze betaling

– Bezorgen:  je ontvang berichtje via Whatsapp met een Tikkie en een bevestiging van de bezorgtijd (dus svp een mobiel nummer invoeren in het bestelformulier). Graag het Tikkie betalen voordat de gerechten zijn bezorgd.

– Afhalen: bestel je voor 17:00, dan krijg je via Whatapp een bevestiging van de tijd en een Tikkie. Bestellingen na 17:00 voor dezelfde dag worden bij de bar afgerekend (pin).

Reserveer je afhaaldiner online

X