Afhalen: warm meenemen of thuis opwarmen?

Vanaf donderdag 9 april kun je bij ons een selectie van onze heerlijke voor, hoofd en nagerechten afhalen. Dit blijven wij doen op donderdag, vrijdag en zaterdag tot de horeca weer open mag. Afhalen kan vanaf 17:00 tot 20:00. Bestellen kan al vanaf zondag 5 april via een online bestelformulier.

Je kunt de gerechten op twee manieren bestellen: warm of thuis opwarmen. De gerechten die je thuis opwarmt zijn gevacumeerd, waardoor je dit makkelijk 3 dagen in de koelkast kan bewaren voordat je het gaat eten. Hierdoor kun je van onze gerechten genieten wanneer het jou uitkomt.

Alle regels voor betreft hygiëne en de 1,5 meter afstand worden in acht genomen. Om aan de regels te kunnen voldoen, volgen we de volgende procedures:

  1. maximaal 5 personen tegelijkertijd in de zaak. Hierdoor kan het zijn dat je de gerechten om een ander tijdstip zal moeten ophalen dan de tijd die je doorgeeft bij je bestelling. Wij berichten je dan met een ander tijdstip.
  2. Met verschillende afhaalpunten en afgebakende wachtplekken in zaak en zorgen we voor voldoende afstand bij het ophalen.
  3. Er kan alleen online of telefonisch worden bestelt (dus niet in de zaak zelf)
  4. Betalen gebeurt contactloos. Na je bestelling krijg je via Whatapp een bevestiging van de tijd en een Tikkie. Na betaling is je bestelling definitief. Wij verzoeken je even contact op te nemen als betaling via Tikkie niet mogelijk is.